För en bättre hälsa

Personlig träning, kostrådgivning och mental träning online med @coachjohansson.

Hej! Vad kul att du hittat hit och vill veta mer om mig! :)

Jag är en rörelseinriktad 29-årig person som brinner för träning och hälsa. Efter ett liv med idrottande och flera års studier på högskola bestämde jag mig för att starta hälsocoachning.se där jag kan använda den kunskapen till att coacha andra människor till en bättre hälsa.

Jag har sedan barnsben har varit intresserad av träning och rörelse. I barndomen deltog jag i mängder med olika sporter. Jag fastnade tidigt för pingis och valde att satsa på detta. Pingisen har gett mig mängder med glädje, gemenskap, lärdomar och kunskap kring träning och hälsa. Karriären kantades dock av skador. Vid 22 års ålder tog karriären slut och racket lades på hyllan.

Vid 14 års ålder började jag vid sidan av eget idrottande att till och från vara tränare för barn och ungdomar. Redan då började intresset för att hjälpa andra i sin träning att tas vid. Vid 19 års ålder blev jag tränare på regelbunden bas för barn, ungdomar och vuxna. Vid sidan av detta började jag studera inom folkhälsa, träning, kost, mental träning och idrott.

Pingiskarriären lärde mig mycket om träning, men det var skadorna som gjorde mig nyfiken på hur vi ska träna, vad vi ska äta, hur man tränar det mentala, hur vi ska röra oss och vad våra kroppar behöver för att må bra. Med en nyfikenhet om träning, kost och mental träning har jag studerat inom folkhälsa, fysisk aktivitet, kost, mental träning, idrott, rörelse och ledarskap. Utöver detta har jag på egen hand forskat vidare inom träning, kost och mental träning. Utöver onlinecoachandet skriver jag artiklar på Sporthälsa samt inspirerar tusentals varje dag på mitt Instagramkonto (@coachjohansson) där jag lägger ut bilder, klipp och texter för att kunna hjälpa så många som möjligt att uppnå en god fysisk och mental hälsa.

Min drivkraft är att genom mina erfarenheter, studier och arbete kunna hjälpa just dig att förbättra din hälsa utifrån dina förutsättningar, behov och mål.

VISION

Skapa effektiva, långsiktiga och personliga lösningar som bidrar till en bättre hälsa.

VÄRDEGRUND

- Starkt klientfokus
- Personliga lösningar

UTBILDNINGAR

- Folkhälsovetenskap
- Folkhälsovetenskap - kost, fysisk aktivitet och hälsa
- Fysisk aktivitet och hälsa
- Hälsoarbete för en bättre livsstil
- Idrott utifrån ett folkhälsovetenskapligt perspektiv
- Idrottsledarens kommunikation
- Kost vid träning
- Mental träning
- Motivationsklimat inom idrott
- Sports management
- Talangutveckling inom idrott