Hälsocoachning onlineTillsammans uppnår vi dina mål. Kom igång med mig redan idag!Webbshop

I samarbete med MM Sports får du 10% rabatt på hela sortimentet. Uppge rabattkoden "Sebastian10PT" i kassan så dras 10% bort från priset. Här är några av de produkter jag rekommenderar:

KOSTTILLSKOTT

Proteinpulver

"PURESWE WHEY" är ett högkvalitativt proteinpulver gjort enbart på svensk mjölk. Ett perfekt tillskott för att säkerställa det dagliga proteinintaget.

Multivitamin

"Day+Night" är ett suveränt tillskott av multivitaminer både för dagen och natten. Bidrar med alla viktiga vitaminer och mineraler för att hålla kroppen frisk och stark.

TRÄNINGSKLÄDER - HERR

(Det finns även snygga träningskläder för dam men här kan jag tyvärr inte rekommendera några specifika plagg då jag inte kunnat testa dessa.)

T-shirt

Härlig t-shirt i skönt material som sitter perfekt på kroppen. Trycket på baksidan gör att man får bra grepp i övningar som t.ex bänkpress.

Shorts

Sköna shorts i material som andas och känns lätt mot benen. Perfekta träningsshorts till gym, joggning, hemmaträning och långpromenaden.

Hoodtröja

Riktigt skön hoodie som funkar lika bra att använda i hemmet, ute på ärenden eller på träningen. Skönt material med en blandning av bomull och polyester.

TRÄNINGSREDSKAP

Träningsstång

Ett grymt träningsredskap som erbjuder mängder med träningsmöjligheter.

Skivstångset

Skivstångset som går att använda på massa olika sätt. Det perfekta redskapet för hemmaträningen.

Träningsmatta

En träningsmatta är ett måste för hemmaträningen! Gör alla övningar skönare och är skonsamt för kroppen.