TRÄNINGSCOACHNING

 
Träningscoachning är för dig som vill ha hjälp med träningen. Du får ett personligt träningsprogram med schema, övningar och tydliga bilder och beskrivningar på hur övningarna skall utföras. Programmet anpassas efter dina förutsättningar, behov och mål. Varje månad uppdateras programmet så att du hela tiden utvecklas.

FÖR VEM?

För dig som vill ha hjälp med träningen. Jag erbjuder coachning utifrån dig och dina förutsättningar, behov och mål. Så du är välkommen oavsett om du aldrig har tränat innan, motionerar ibland eller tränar aktivt flera dagar i veckan.

VAD INGÅR?

  • Personligt träningsprogram (övningar med bilder och beskrivning)
  • Träningsschema
  • Coachning
  • Uppdaterat program varje månad

HUR GÅR DET TILL?

Här nedan fyller du i behovsanalysen där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag gör sedan en analys av din situation och skapar ett månadslångt personligt upplägg till dig som brukar vara klart inom 2-3 dagar. Sedan börjar du följa upplägget och jag coachar och hjälper dig på vägen mot dina mål.


Behovsanalys

Genom att skicka formuläret ovan godkänner jag villkoren på hälsocoachning.se.

Om du inte har fått svar på mail inom 3 vardagar så kolla skräpposten. Om det inte finns något mail där så kontakta mig då det kan ha blivit något fel på vägen.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.