TRÄNINGSCOACHNING

 
Träningscoachning är för dig som vill ha hjälp med träningen. Du får ett personligt träningsprogram med schema, övningar och tydliga bilder och beskrivningar på hur övningarna skall utföras. Programmet anpassas efter dina förutsättningar, behov och mål. Varje månad uppdateras programmet så att du hela tiden utvecklas.

FÖR VEM?

För dig som vill ha hjälp med träningen. Jag erbjuder coachning utifrån dig och dina förutsättningar, behov och mål. Så du är välkommen oavsett om du aldrig har tränat innan, motionerar ibland eller tränar aktivt flera dagar i veckan.

VAD INGÅR?

  • Personligt träningsprogram (övningar med bilder och beskrivning)
  • Träningsschema
  • Daglig stöttning och support
  • Uppdaterat program varje månad

HUR GÅR DET TILL?

Här nedan fyller du i behovsanalysen där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag kommer sedan att analysera detta och skapa ett personligt upplägg till dig. Om jag behöver ytterligare info kontaktar jag dig. Annars återkopplar jag inom 2-3 dagar med ditt kompletta program. Jag finns sedan tillgänglig att kontakta när som helst på mail (halsocoachning@outlook.com) eller via privat chatt på Instagram eller Facebook (@coachjohansson).


Behovsanalys

Genom att skicka formuläret ovan godkänner jag villkoren på hälsocoachning.se.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.