TRÄNINGSCOACHNING + KOSTRÅDGIVNING

 
Träningscoachning + kostrådgivning är för dig som vill ha hjälp med både träningen och kosten. Genom en grundläggande analys av dina nuvarande tränings- och kostvanor skapar jag ett heltäckande personligt upplägg som inkluderar träningsprogram, kostupplägg och schema utifrån dina förutsättningar, behov och mål. 

FÖR VEM?

För dig som vill ha hjälp med träningen och kosten. Jag erbjuder coachning utifrån dig och dina förutsättningar, behov och mål. Coachningen är personlig och riktar sig mot alla individer oavsett nuvarande situation.

VAD INGÅR?

  • Heltäckande träningsprogram (träningsschema, övningar med bilder och beskrivningar)
  • Dagligt kostupplägg (tallriksfördelning, måltidsupplägg, kostschema)
  • Daglig support och stöd
  • Uppdaterat program varje månad

HUR GÅR DET TILL?

Här nedan fyller du i behovsanalysen där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag kommer sedan att analysera detta och skapa ett personligt upplägg till dig. Om jag behöver ytterligare info kontaktar jag dig. Annars återkopplar jag inom 2-3 dagar med ditt kompletta program. Jag finns sedan tillgänglig att kontakta när som helst på mail (halsocoachning@outlook.com) eller via privat chatt på Instagram eller Facebook (@coachjohansson).


Behovsanalys

Genom att skicka formuläret ovan godkänner jag villkoren på hälsocoachning.se.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.