TRÄNINGSCOACHNING
+ KOSTRÅDGIVNING

 

Träningscoachning + kostrådgivning är för dig som vill ha hjälp med både träningen och kosten för att gå ner i vikt, öka muskelmassa eller vill få hälsosamma tränings- och kostvanor för ett hälsosammare liv. Utifrån dina behov och mål skapar jag ett personligt upplägg med träningsprogram, kostupplägg och ett coachningspaket med tips och råd.

FÖR VEM?

För dig som vill gå ner i vikt, minska fettmassa, bli starkare eller helt enkelt vill få hälsosamma tränings- och kostvanor för ett hälsosammare liv. Jag erbjuder coachning utifrån dig och dina förutsättningar, behov och mål. Coachningen är personlig och riktar sig mot alla individer oavsett nuvarande situation.

VAD INGÅR?

  • Träningsprogram
  • Kostupplägg
  • Coachning
  • Uppdaterat upplägg varje månad

HUR GÅR DET TILL?

Här nedan fyller du i behovsanalysen där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag gör sedan en analys av din situation och skapar ett månadslångt personligt upplägg till dig som brukar vara klart inom 2-3 dagar. Sedan börjar du följa upplägget och jag coachar och hjälper dig på vägen mot dina mål.


Behovsanalys

Genom att skicka formuläret ovan godkänner jag villkoren på hälsocoachning.se.

Om du inte har fått svar på mail inom 3 vardagar så kolla skräpposten. Om det inte finns något mail där så kontakta mig då det kan ha blivit något fel på vägen.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.