MENTAL COACHNING

 
Mental träningscoachning är för dig som vill ha hjälp med din mentala hälsa. I den mentala träningscoachningen får du ett personligt program med övningar, guidade meditationer och tips och råd att tänka på. Varje månad uppdateras programmet så att utifrån hur det går för dig och förändrade behov.

FÖR VEM?

För dig som vill ha hjälp med den mentala hälsan. Jag erbjuder ett coachning utifrån dig och dina förutsättningar, behov och mål. Så du är välkommen oavsett om du har måttliga besvär eller har dagliga problem med t.ex ångest, oro, stress eller andra mentala blockar.

VAD INGÅR?

  • Personligt program med övningar, guidade meditationer och tips och råd
  • Daglig stöttning och support
  • Uppdaterat program varje månad

HUR GÅR DET TILL?

Här nedan fyller du i behovsanalysen där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag kommer sedan att analysera detta och skapa ett personligt upplägg till dig. Om jag behöver ytterligare info kontaktar jag dig. Annars återkopplar jag inom 2-3 dagar med ditt kompletta program. Jag finns sedan tillgänglig att kontakta när som helst på mail (halsocoachning@outlook.com) eller via privat chatt på Instagram eller Facebook (@coachjohansson).


Behovsanalys

Genom att skicka formuläret ovan godkänner jag villkoren på hälsocoachning.se.

Om du inte har fått svar på mail inom 3 vardagar så kolla skräpposten. Om det inte finns något mail där så kontakta mig då det kan ha blivit något fel på vägen.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.